Bodemvruchtbaarheid

vruchtbare bodem_0

Haal meer uit je bodem!

Producten

Edasil kleimineralen
edasil kleimineralen2

Edasil kleimineralen zijn kleikorrels , 0.5 – 2 mm groot, en worden gewonnen in Zuid-Duitsland. Deze kleideeltjes spelen in de bodem een zeer belangrijke rol bij bodemvruchtbaarheid. Ze kunnen het vocht in de bodem zeer goed reguleren, bevatten onmisbare sproenelementen en vormen een belangrijk onderdeel van het “kleihumus complex” (HKC) .

Microferm 20L

Active micro-organismen voor een betere omzetting! Microferm zijn effectieve micro-organismen (EM), kant-en-klaar voor gebruik. Het is een mengsel van acieve bacteriën, schimmels en gisten. Microferm verhoogt het natuurlijk evenwicht en de biodiversiteit, zorgt voor een betere en efficiëntere omzetting, is eenvoudig en niet duur. Microferm is niet schadelijk voor machines, bodem, plant, dier en mens.

Zeeschelpenkalk
zeeschelpenkalk-detail

Ostrea Zeeschelpenkalk, voor een gereguleerde PH stabilisatie en voor het verbeteren van het bodemleven. Het is een 100% natuurlijk product aangemaakt door levende organismen uit de zee. De schelpen zijn gereinigd, verhit en uniform vermalen. Het is een grove kalkbron met een langdurige werking voor een stabiele pH.

Bokashi
bokashi

Bokashi is gefermenteerd organisch materiaal en dient ter verbetering van het humus- en organische stof gehalte in de bodem. Bokashi is rijk aan micro organismen voor een actiever bodemleven

Alloy Slakkenmeel
Alloy

Speciale meststoffen voor duurzame bemestingen. Alloy meststoffen zijn legeringen,welke over een langere tijd, in een opneembare vorm ter beschikking komen aan de plant.

Vulkamin Granulaat
Vulkamin_Granulaat_foto_rond

Vulkamin Granulaat is een zacht oergesteentemeel van vulkanische oorsprong voor de bodem. Het diabaas basaltmeel is een 100% natuurlijke grondstof, rijk aan mineralen en sporenelementen. Het wordt gebruikt voor het optimaliseren van de bodem en is zowel toepasselijk voor de professionele land- en tuinbouwer als voor de tuinliefhebber.