De winnaar is bekend!

Woensdag 10 december is Eric van der Zee van Martec Nederland te Wolvega voor een volle zaal met ondernemers bij Hotel Van der Valk uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar Weststellingwerf 2014’.
 
 
ovhj2014
 

De feestelijke ondernemersavond werd door zo’n 200 belangstellenden bijgewoond, waaronder vele leden van de CCW. De presentatie van de avond was in handen van Geartsje de Vries van Omrop Fryslan. In de bijgevoegde link naar onze website leest u het nieuwsbericht over deze avond, met daarin ook het juryoordeel. Tevens vindt u daarin een link naar het foto-album van Lenus van der Broek met de foto’s die hij gisteravond voor de CCW maakte. Onderaan dit bericht vindt u tevens een link naar de filmpresentaties van de drie genomineerde bedrijven, die gisteravond zijn vertoond.

De Commerciële Club Weststellingwerf danken alle aanwezigen nogmaals voor hun komst die heeft bijgedragen aan het slagen van deze avond. Ook uiteraard hartelijke dank, waardering en felicitaties voor Eric van der Zee en de andere genomineerden: Alex Travaillé van Wolvega Panelen en Albert de Puijsselaar & Jan Feersma Hoekstra van Agriton Noordwolde.

Link naar het nieuwsbericht en foto’s: foto’s

Link naar de bedrijfsfilmpjes: film

Onderstaand de link naar enkele foto’s de verkiezing.

mijn album

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.