EM Effective Microorganisms in Europe, The First 25 Years

Dit weekend 3 tot 6 september zouden we gezamenlijk, met onze partners , de ’25 Years of EM® in Europe’ vieren. Helaas waren we genoodzaakt het jubileum uit te stellen tot volgend jaar vanwege de wereldwijde impact van het COVID-19 virus. In de tussentijd willen we onze EMRO Partner Meeting promovideo voor dit doel met u delen. Het geeft een mooi beeld in hoeveel landen inmiddels met EM wordt gewerkt.

Fotoboek

Het jubileumfeest zal worden verschoven naar volgend jaar in zover het COVID-19 virus dit toe laat. Wat we wel voor jullie wel hebben gemaakt is het fotoboek ‘EM Effective Microorganisms in Europe, The First 25 Years’.  Deze foto’s vormen een documentair. Terugblikkend lijkt het kort geleden maar we zijn van heel ver gekomen. Zoveel verbazingwekkende ontwikkelingen en ontdekkingen, zoveel enthousiaste mensen, zoveel opwindende gebeurtenissen gedurende de laatste kwart eeuw. Tegenwoordig is EM aanwezig in bijna elk Europees land en trekt steeds meer mensen een EM-leven, waardoor Europa een betere plek wordt om te leven. We dragen dit prentenboek op aan alle mensen die hebben bijgedragen aan de verspreiding van EM in Europa.

Wij danken Pit Mau voor zijn enorme bijdrage aan dit document. Daarnaast Prof. Higa en EMRO voor de enerverende periode. In afwachting van wat nog gaat komen.

Dit vind je misschien ook leuk...