Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bio velddag

20 juni 2019

Al aangemeld voor de Biovelddag?

 

Ja: Bedankt! Indien u specifiek iets nieuws onder de aandacht wilt brengen dan graag uiterlijk vóór 15 mei toesturen/ kenbaar maken, dan kan het mee in de media uitingen!

Nee: dit kan deze week! En vóór as woensdag 15 mei om goed in de media communicatie meegenomen te worden én gebruik te maken van onze vroeg-boek voordelen (een gratis veldmaaltijd). En in combinatie met aanmelding voor de Biobeurs 25 bezoekerskaarten en vroegboekkorting voor de BioBeurs.

 

De Biologische Velddag is op donderdag 20 juni 2019. Aanmelden gaat wederom digitaal via de website www.biovelddag.nl

 

De BioVelddag is de afgelopen jaren gestaag gegroeid naar een bijeenkomst letterlijk in het veld voor zowel plant als dier waarbij de teelt, handel, advies, onderzoek en beleid te vinden is. Zoals één van de bezoekers formuleerde “de BioVelddag is uitgegroeid van bijeenkomst naar een beurs voor de sector in het veld”.  De Biologische Velddag trok in 2018 zo’n 800 bezoekers.

 

Deelname is mogelijk via een deelnamepakket op onze website, waar u kunt kiezen voor een marktkraam, machinestandplaats, veldpresentatie, demonstratie en/of sponsoring. Voor nog géén € 225.- is deelname al mogelijk, kijk op www.biovelddag.nl

Info of overleg mail velddag@wur.nl voor contact of bel even met Joost Rijk of Geertje Schlaman!

 

Een veldplein gevuld met markkramen, in het midden daarvan een vuurplaats en catering die voor een warme- en bourgondische sfeer zorgen. Dit alles weer omringd door proefvelden, demonstraties, veldpresentaties met machines en veldworkshops. Het thema voor 2019 is ‘Toekomst en Techniek, TT Lelystad!’

Demonstraties zijn dit jaar gericht op Wiedeggen en autonome technieken en voertuigen; ‘de robotisering van de landbouw’. Wilt u als bedrijf meedoen aan deze demonstraties; meld je aan via het aanmeldformulier op de website.

 

De dag begint wederom met in de ochtend een symposium voor de veehouderij georganiseerd door Agrifirm.

 

Na het succes van voorgaande jaren zal de dag wederom eindigen met een bourgondische warme maaltijd. Wij nodigen bedrijven uit deze warme ontmoeting rondom het houtvuur te sponsoren en tijdig voor uzelf, uw klanten, uw collega’s en uw relaties een maaltijd te reserveren. Kijk op www.biovelddag.nl en doe mee!

 

De BioVelddag wordt samen met de sector en belangenverenigingen georganiseerd door Open teelten/ Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) van Wageningen UR, Louis Bolk Instituut, Agrifirm, Delphy en het Let’s talk bio! Als organiserend team bieden wij een locatie voor een ketenbrede ontmoeting om innovaties en resultaten uit praktijk en onderzoek in het veld te tonen. We doen dit graag samen. Ontmoeting staat daarin centraal. Doe mee en graag tot ziens op de BioVelddag!

 

Ter info een van de media links (akkerwijzer) met foto reportage van afgelopen jaar: https://www.akkerbouwactueel.nl/nieuwsartikel/2018/biovelddag-2018-laat-grote-diversiteit-zien/b24g18c33o2442/

 

Meer info, media links & aanmelding: www.biovelddag.nl

Gegevens

Datum:
20 juni 2019
Website:
http://www.biovelddag.nl/