Feest en fermenteren

20160909_182336Jubileumdag Agriton groot succes
Vrijdag 9 september scheen de zon volop bij Agriton op het bedrijventerrein. >>> Het was een mooie dag! >>>Het 25-jarig bedrijfsjubileum werd gevierd met verschillende festiviteiten rondom het thema ‘fermenteren’ op- en rondom het bedrijventerrein. Meer dan 300 mensen liepen over de rode loper in een loods die was omgetoverd tot feestzaal. Buiten lieten mensen zich op het fermentatieplein informeren over de verschillende fermentatieprocessen die toegepast worden op producten als bier, worst, zuivelproducten en zuurkool.

Team Agriton heeft genoten van deze jubileumdag waar familie, relaties en klanten welkom waren. Een mooie gelegenheid om mensen die bekend zijn met het gedachtengoed van Agriton bijeen te brengen. Kennisdelen staat immers hoog in het vaandel. Ook was het jubileum een mooie aangelegenheid om feest te vieren. Feest omdat het voortbestaan afhankelijk is van vele factoren. Denk aan ons team, maar ook aan de leveranciers, klanten, relaties en ambassadeurs van ons gedachtengoed. Iets om dankbaar voor te zijn en met iedereen op deze zonovergoten dag bij stil te staan. Dat deden we o.a. met een lezing van Prof. Dr. Johanna Fink-Gremmels, over de rol van micro-biologie in de pens van de koe. En met een showspectakel van geluidsperformer Niek Boes. ’s Avonds was het feest en kwamen de voetjes van de vloer.

Vandaag en morgen, en ook alle andere dagen, gaan we weer door met ons werk. Uitleggen dat we de bodem uitputten en dat het draait om balans in de kringloop. Dat we de wereld een beetje mooier willen maken met onze producten. Met gefermenteerd voedzaam organisch materiaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *