Tour de taart

25 Jaar actief met EM in Europa. 25 Weken lang een speciale EM taart voor onze voorlichters, verdelers en ambassadeur. We zijn inmiddels alweer 18 weken verder, dus hierbij weer een update van tour de taart.

Agriton BVBA team ontvangt een unieke taart.

Agriton BVBA

EM Agriton BVBA het bedrijf in Mesen, België, een paar kilometer van de Franse grens. Het is een leverancier van natuurlijke grondstoffen (klei, schelpfragmenten etc.) en ze bieden een breed scala aan producten op basis van Effectieve Micro-organismen (EM®) aan. EM Agriton is vandaag de enige EM®-leverancier die door EMRO is geautoriseerd voor België, Frankrijk en Luxemburg. Wij feliciteren de BVBA en haar team. Met de vele jaren ervaring en kennis van EM® leveren zij producten aan grote en kleine gebruikers.

Folie Achterhoek

Vanaf dit voorjaar enthousiast over.. en actief met de verkoop van EM Silage richting de loonwerkwereld in de Achterhoek en Liemers. Naast het voeden van de koeien, ook actief met het voeden van de bodem. De eerste stappen, met het maken van Bokashi van bermmaaisel voor de provincie Gelderland, zijn gezet.

Links: Martin Bosch van Folie Achterhoek. Rechts: Familie de Vries uit Stolwijk

VOF de Vries

Graag feliciteren wij de Familie de Vries. Zij hebben al jaren ervaring met de producten van Agro-Vital en Agriton. Naast het bemesten en voeden van de bodem zijn zij ook bekend met de toepassingen van het inkuilmiddel. Het vakmanschap van De Vries heeft ervoor gezorgd dat zij dan ook finalist zijn geworden van topkuil 2020. Wij wensen hun succes met de finale.

Topkuil focust dit jaar op eiwitkwaliteit.

Dit vind je misschien ook leuk...