Turnera kakan (tour de taart)

‘Cake’ in Sweden

25 Jaar actief met EM in Europa. 25 Weken lang een speciale EM taart voor onze voorlichters, verdelers en ambassadeur. We zijn inmiddels alweer 14 weken verder, dus hierbij weer een update van tour de taart. Deze keer het accent op Agriton Sverige.

Links: Ben Craven grafisch designer, Catharina Löfqvist marketingmanager, Ebba Horn directeur. Rechts: Een unieke EM taart.

Thank you so much for the company cake!!
We are very happy to be part of the Agriton Group and are learning new things every day.

Rond 2015 was Ebba Horn, die met haar gezin op een boerderij in de buurt van Stockholm woonde, op zoek naar een manier om de grond op hun boerderij nieuw leven in te blazen. In het najaar van 2018 startte ze samen met haar man haar eigen bedrijf, gevestigd op hun boerderij. Ze werden partner van Agriton Nederland en van EMRO Europe. Ze zijn enthousiast over de mogelijkheden van de EM-technologie, dus het is geen verrassing dat het bedrijf groeit. Ebba heeft nog steeds vrij ambitieuze plannen voor de toekomst.

Genoeg ruimte om te laten zien wat EM kan bereiken – het hoofdkantoor van Agriton Sverige AB op de boerderij bij Stockholm.

Dit vind je misschien ook leuk...