Winnaar Agriton puzzel bekend!

Melkveebedrijf Akkerman deed mee aan de Agriton jubileum puzzel – 25 jaar deelname aan de Agrarische Schouw! – en won een gevulde BigBag van 1000 kg naar keuze. Maandagmiddag 7 oktober toog directeur Albert de Puijsselaar naar Sint Jacobiparochie in Noordwest Friesland om de gelukkige prijswinnaars de hand te schudden.

Het Melkveebedrijf verhuisde 26 jaar geleden van Ter Herne, in de gemeente De Friese Meren, naar Sint Jacobiparochie of ook wel Sint Jabik genoemd in de gemeente Waadhoeke. De familie verhuisde indertijd met 70 koeien, een hele onderneming, inmiddels is de melkveehouderij uitgegroeid naar 150 koeien.

Vanmiddag zijn vader en zoon Akkerman aan het inkuilen, vanmiddag is het nog droog en zonnig, vanavond is er regen voorspeld op de radar, dus nú moet het gebeuren. De familie is blij verrast met het winnen van de BigBag en koos voor het product Vulkamin. Dat is een oergesteentemeel en bestaat uit zeer kleine deeltjes en rijk is aan mineralen en sporenelementen. Daartoe wordt het in de land- en tuinbouw veelvuldig en voor verschillende toepassingen gebruikt.

Agriton directeur Albert de Puijsselaar feliciteert Melkveebedrijf Akkerman met het winnen van een BigBag Vulkamin.
Vader en zoon van Melkvee(familie)bedrijf Akkerman in Sint Jacobiparochie zijn aan het inkuilen.

Dit vind je misschien ook leuk...